D110
Σύστημα αξονικής πόρτας εισόδου εξαιρετικής κομψότητας
Περιγραφή
D110
Το σύστημα αξονικής πόρτας εισόδου D110 απαντάει με εξαιρετικό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, εξασφαλίζοντας απόλυτα την αίσθηση του λιτού, απλού και κομψού αισθητικά αποτελέσματος.
Το μυώδες παρουσιαστικό επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό προσανατολισμό της σειράς, ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια αντανακλάται, πέραν της αισθητικής, στην πρακτικότητα και λειτουργικότητα του συστήματος.
Σημείο αναφοράς αποτελεί ο καινοτόμος σχεδιασμός του, που επιφέρει υψηλές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια και τη μόνωση, προσδίδοντας στο σύστημα μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας.
Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το σύστημα D110 προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εφαρμογής, καλύπτοντας ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, ενώ η περιστροφή γύρω από άξονα χαρίζει μια ξεχωριστή εμπειρία στον τελικό χρήστη.
Συγκριτικά πλεονεκτήματα
Αντιδιμεταλλικό πολυαμίδιο 32 χιλ.
Κρυφός μηχανισμός pivot
Επιδαπέδιος ισχυρός μηχανισμός περιστροφής
Κρυφός μηχανισμός φρένουΑνοξείδωτη κλειδαριά 3, 5 και 17 σημείων με αφαλό ασφαλείας
Χαμηλό κατωκάσι, ύψους 20 χιλ.
Ενσωματωμένη κάθετη χωνευτή εξωτερική χειρολαβή (προαιρετικά LED φωτισμός)
Φύλλο και κάσα δημιουργούν μια ενιαία επίπεδη επιφάνεια
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ανοιγόμενη μονόφυλλη
Αντιδιμεταλλικά πολυαμίδια 32 χιλ.
Αφρώδες μονωτικό υλικό
Βάθος κάσας 113 χιλ.
Πάχος πόρτας 113 χιλ.
Πάχος μόνωσης 107 χιλ.
Άξονας περιστροφή από άκρη φύλλου 250 χιλ.
Πλάτος φύλλου 1000 – 2000 χιλ.
Ύψος φύλλου 2100 – 3000 χιλ.
Μέγιστη διάσταση φύλλου 1700×3000 χιλ.
Μέγιστο βάρος φύλλου 250 κιλά
Θερμοπερατότητα EN ISO 10077-2 Uf,edge=2,2-2,8 w/m2K
Συντελεστής θερμομόνωσης Ud=0,69 W/m2K
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Υλικό Κατασκευής
Αλουμίνιο | Θερμομονωτικό
Σχεδιασμός
Pivot Thermal Insulating Door System
Τυπολογία
Ανοιγόμενα | Αξονική πόρτα εισόδου
Βάθος διατομής
113 mm
Θάλαμοι μόνωσης
Αντιδιμεταλλικό πολυαμίδιο 32 χιλ
Panel
107mm
Θερμομόνωση
Ud=0,69 W/(m²K)
Χρώματα / Επιφάνειες
Ψεκασμός | Ανοδιωμένο | TopAlu | Foil | AutomotiveFinish
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.